Bella Nilsson visar kärleken för Sverige med “Sverigesäcken”

Bella Nilsson och den färgstarka personligheten

Många människor har på ett eller annat sätt hört talas om Bella Nilsson och inte är det konstigt att många pratar om henne med hennes färgstarka och tydliga personlighet. BELLA NILSSON är en person som kör sitt egna race och som inte låter någon annan köra över henne – hon vet vad hon vill och då kör hon på! Det märks inte minst på hennes alldeles unika företag Thinkpink som har blivit en stor succé runt om i landet, inte minst i en tätort i Västerås Kommun kallad SKULTUNA där de har en stor anläggning.

 

Bellas blogg med genomlysande hyllning till Sverige

För ett par månader sedan startade Bella Nilsson sin alldeles egna blogg där hon skriver om sitt företagande och hennes olika lysande ideér. THINK PINK BELLA heter bloggen och den kallas även för Bellas entreprenörsblogg. Bella har ett lättsamt men fångande sätt att skriva på som fångar många läsare och på BELLAS BLOGG väcker gärna stort engagemang. I ett inlägg i början av Mars så skrev Bella om sin senaste kreation hos NMT THINK PINK och förklarade motivet bakom sin vackra hyllning till Sverige.

 

ThinkPink och deras senaste kreation

Som ni kanske förstår när ni hör hyllning till Sverige och THINK PINK i samma mening så handlar detta självklart om en vacker byggsäck med våra svenska flagga som motiv! NMT är det kreativa företaget som inte är rädda för att komma med nya kreationer, och denna gång har Bella Nilsson valt att skapa en hyllning till sitt älskade Sverige. Bella förklarar på sin blogg att hon är så tacksam för att hon fick komma till ett land som Sverige där det är en självklart att hon kan arbeta som kvinnlig entreprenör och där frihet och demokrati är ett faktum och det är tack vare det vi har tillgång till darkweb med alla sajter. Eftersom BYGGSÄCKAR och snygg design är lite av Bellas expertområden så blev resultat självklart en byggsäck med den svenska flaggan i en cool och kreativ design. Den senaste skapelsen går under namnet Sverigesäcken.