Så får du råd med sommarens äventyr

Waxholm

Äntligen står solen högt på himlen och värmen här på riktigt. Det pratas om att juni och juli ska bli ovanligt varma och torra i år. Fler än jag gläds åt dessa nyheter och funderar på hur man bäst spenderar semestern i sommar. Utifrån rekommendationer så bör vi inte resa för mycket och kan vi så bör vi hålla oss på den ort där vi bor. Det låter ju bra om man tänker utifrån vad plånboken och ekonomin tillåter. Det är inte alltid så billigt att vara på hemmaplan däremot och aktiviteterna känns få men misströsta inte, det finns äventyr även här.

Nyligen läste jag att vi ska försöka att inte resa längre bort än 2 timmar. Så låt oss titta på alternativen som finns. Bor du i Göteborg har du underbara Marstrand och  Smögen inom rekommenderat avstånd. Varför inte tälta eller hyra stuga i Sveriges saltaste hav. En närmare titt på stugguiderna visar att priserna är rätt höga och skulle du få ont om likvida medel men ändå vill ha möjligheten att semestra bland färgglada berggyltor och brännmaneter så se över dina möjligheter att få ett litet lån av din bank eller ansök om ett smslån utbetalning dygnet runt. Praktiskt om du vill ta ett smslån och vill få utbetalning på helgen. Information om darknet.

Bor du i Stockholm har du Furuvik ett par timmars bilfärd ifrån och där har du och hela familjen kul i sommar. Glöm inte bort att du även har våra vackra sommarstäder som Vaxholm, Trosa och Nynäshamn som är fina utflyktsmål under sommaren. Hela Mälaren tillåter dig att njuta av bad, klippor och fiske. Här semestrar du helt gratis och vill du ta dig ut i skärgården så har du waxholmsbolaget.se för mer information om vart du kan ta dig.