Aktiva resor med Aktivresor

Det finns många härliga resor och alternativ att välja mellan för den större majoriteten av människor i vårt samhälle idag. Olika människor föredrar olika sorters resor och utbudet av resor är sannerligen stort och varierat idag. Många människor föredrar resor som innebär fullkomlig avkoppling – som att sola vid hotellets pool eller spendera lata dagar på soldränkta stränder på något av världens alla paradisöar. Oavsett hur fantastiskt skönt sådana resor kan vara så är det många som föredrar mer aktiva resor – som innehåller mer äventyr och spännande aktiviteter. Det härliga med aktiva resor är att de blir så givande och lämnar så mycket intryck och erfarenheter. Under äventyr och upptäcker med natur och kultur samlas minnen som vi sent kommer att glömma, och då ger resorna oss sannerligen mersmak.

 

Kubas mångfald och variation

Kuba är ett underbart och fantastiskt land på många sätt och vis. I Havanna står koloniala husfasader kvar stolt, om än med flagnande färg. Salsamusiken och cha-chan är aldrig långt borta och runt varje hörn ligger åtminstone en rum shop. Befolkningen är sociala och välkomnande, och det är lätt att känna sig hemma under en Resa till Kuba trots landets många skillnader från vårt land. Hos flera olika resebyråer, till exempel Aktivresor som precis som namnet säger erbjuder aktiva resor, finner man olika varianter av Resor Kuba. Föredrar du att upptäcka Kubas fascinerande huvudstad, eller resa runt på landsbygden eller bland vackra vita sandstränder? Valmöjligheterna är många och valet är upp till dig.

 

Upptäck Seychellerna till fots

En av världens kanske allra mest kända och uppskattade paradisöar är givetvis Seychellerna. Det är föga att förvånas över, Seychellerna är utan tvekan ett underbart land och semesterdestination på alla sätt och vis. Många föredrar att uppleva Seychellerna från deras varma kritvita sandstränder kantade av vajande palmer och ackompanjerat av det vackra turkosa havet. För den som däremot föredrar en mer aktiv typ av semester så erbjuds resan Vandring Seychellerna. Genom att upptäcka Seychellerna till fots så får man en mer komplett helhetsupplevelse och kommer närmre landets sanna kultur och natur än annars. För den som vill kombinera en festlig tillvaro med paradis är även Resa Trinidad ett populärt val.