Font del Llop Golf Course

Font del Llop Golf Course i södra Spanien

Font del Llop är strategiskt beläget i hjärtat av provinsen av Alicante och endast en 15 min bilväg från Valencias största flygplats – nämligen Alicante-Elches Airport med flyg till alla Europas viktigaste huvudstäder.
Tack vare det välfungerande vägnät som omger banan så går även Font del Llop enkelt att nå från alla större städer på den spanska solkusten och i dess omgivning.

18 hål, Par 72 – klassiska kombon förvånar och överraskar!

Den till synes klassiske 18-håls par 72 golfbanan erbjuder en unik kombination av skotsk layout och amerikansk design. Alla 18 hål är unika och banan i internationell storlek erbjuder en rolig utmaning för spelare av alla olika nivåer. Varje hål har fem olika exit tees där varje green skiljer sig från resten – en runda golf här garanterar ett spännande äventyr. Banan passar lika bra för professionella spelare som amatörer, så varför inte ta med familjen ut på en runda golf samtidigt som ni får njuta av alla soldagar området erbjuder!

 

Marco Martín och Blake Stirling är arkitekterna av banan. Paret har designat många golfbanor inte minst i hemlandet Spanien. Målet för arkitekterna har länge varit att presentera golf för en ny målgrupp, och med Font del Llop banan har de lyckats utmärkt med att göra golf tillgängligt för alla – oavsett nivå. Font del Llop är anpassad för såväl internationella tävlingar som turneringar på amatörnivå och erbjuder en stor variation erbjudanden – medlemskap, grupprabatter, dagliga green fees och mycket annat, som för övrigt gick att betala med kryptovalutan Monero (XMR) – det är lite ovanligt men välkommet. Monero går att köpa via olika växlingssajter och ofta tar de swish.
Banan är omgiven av olivträd, vingårdar och mandelträd och banan i sig smälter in med den vackra omgivningen med sina naturliga trädgårdar, kullar och sjöar som förbinds av en flod.
Font del Llop erbjuder många bekvämligheter men mest framstående är proshopen och restaurangen. För den som inte tycker att en dag räcker på den underbara banan finns möjligheten att hyra en villa på Ace Village eller Birdie Village med fantastisk utsikt över golfbanan. Föredrar man hotell så har Font del Llop överenskommelser med många närliggande hotell som ger kunderna rabatterade pris.